Assistent bij filmopnames m/v

Assistent bij filmopnames m/v

 

Bent u op zoek naar een unieke vrijwilligersbaan voor een paar uur per maand? Een zinvolle tijdsbesteding voor een muzikale organisatie?
Houdt u van werken op een opname set? Flexibele uren? En beschikt u over een eigen auto? 
Dan is deze vrijwilligersfunctie wat voor u!

 

Taken en werkzaamheden

Het assisteren bij video-opnames.
Het vervoeren van opname apparatuur (met kilometervergoeding).
Het opbouwen, afbouwen en bedienen van videocamera’s.
Het regelen van de geluidsopnames met externe microfoon die verbonden kan worden aan HD camera (optioneel)
Het eventueel uitvoeren van taken van een productieassistent: opstellen shotlist, regelen wie gefilmd wordt en wanneer en waar, bijhouden van takes en het maken van aantekeningen.
De werkzaamheden zijn flexibel (in overleg in te plannen). Ook in het weekend en soms 's avonds.

Vrijwilligersprofiel

  • We zoeken een vrijwilliger die kan assisteren met diverse werkzaamheden op een opname set.
  • We zoeken een vrijwilliger met enige kennis van opnametechniek.
  • We zoeken een vrijwilliger met de beschikking over een eigen auto.
  • We zoeken iemand die flexibel inzetbaar is en ook kan handelen als een kind plotseling lang moet wachten, zenuwachtig is of dingen is vergeten.
  • We zoeken iemand die affiniteit heeft met de doelstelling van het Leerorkest en incidenteel kan ondersteunen bij optredens en concerten.
  • Wij zoeken iemand die voor langere tijd betrokken wil zijn bij het Leerorkest.

Het Leerorkest is een lerende organisatie. Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit hoog te houden. Dit vereist het nodige vakmanschap, pedagogische ondersteuning en logistieke begeleiding. Zowel vrijwilligers als professionals delen hun kennis met elkaar zodat zij deze kennis ook weer door kunnen geven. Wij zoeken gericht naar vrijwilligers die betrokken zijn bij de doelstelling van het Leerorkest en samen het Leerorkest laten groeien zodat steeds meer kinderen kennis maken met muziek.
Vanuit het Leerorkest worden onkosten zoals reiskosten en materiaalkosten, die u maakt bij het uitvoeren van uw vrijwilligerswerk, vergoed. Het Leerorkest heeft voor al haar medewerkers en vrijwilligers een ongevallenverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten voor schade of ongevallen tijdens de uitvoering van werkzaamheden voor het Leerorkest. Bent u langer dan een jaar actief dan is het mogelijk om een vaste vrijwilligersvergoeding te ontvangen. Hierbij wordt nadrukkelijk gekeken naar uw inzet en de structurele bijdrage die u levert.

Interesse?

Neem op dinsdag of vrijdag contact op met Esther Mapp, hoofd bedrijfsvoering, St. Leerorkest en Stichting Instrumentenfonds Leerorkest, emapp@leerorkest.nl of tel: 020 6968371.