Uw instrument schenken

Blaas uw muziekinstrument nieuw leven in!

Wij zamelen gebruikte muziekinstrumenten in. Na een opknapbeurt worden deze uitgeleend aan muziekeducatie-projecten voor kinderen in heel Nederland.

Wilt u een muziekinstrument schenken aan Stichting Instrumentendepot Leerorkest? Er zijn nog veel instrumenten nodig, maar we kunnen helaas niet alle typen instrumenten aannemen.

Lijst van benodigde instrumenten

Raadpleeg hier de  lijst van benodigde instrumenten. Staat uw instrument op de lijst? Dan kunt u het langsbrengen of per post toesturen. Lees de uitleg hieronder.

Hoe kunt u een muziekinstrument doneren?

  • U kunt zelf uw instrument(en) inleveren bij Muziekcentrum Zuidoost op het adres Hofgeest  139, 1102 EG Amsterdam-Zuidoost. Dit kan op  werkdagen tussen 10.00 en 20.00 uur. We zijn gesloten tijdens schoolvakanties en nationale feestdagen.
  • U kunt het instrument (gratis) per post sturen naar: Vrienden van het Leerorkest, Antwoordnummer 39190, 1090 WC Amsterdam.
  • Mocht het niet mogelijk zijn om het instrument op te sturen of langs te brengen, dan kan in sommige gevallen een medewerker of vrijwilliger het instrument thuis ophalen. Als de afstand verder is dan ca. 50 km van Amsterdam, is dat meestal niet mogelijk.

Voor de administratie vragen wij u vriendelijk om vooraf uw donatie aan te melden via het volgende formulier:

Donatieformulier muziekinstrument.

Op het formulier geeft u ook de manier van doneren aan. U hoeft niet te wachten op bericht, u kunt gelijk het instrument langsbrengen of per post toesturen. Met vragen kunt u ons bellen op 020-3032821.

Op de hoogte blijven van nieuws en concerten? Schrijf u onderaan deze pagina direct in voor de nieuwsbrief.