Cameraman/vrouw

Cameraman/vrouw

Bent u op zoek naar een unieke vrijwilligersbaan voor een paar uur per maand? Een zinvolle tijdsbesteding voor een muzikale organisatie? Houdt u van het filmen met een HD camera? Het creatief omgaan met divers materiaal (van HD semiprofessionele kwaliteit tot smartphone-filmpjes)? En van zelfstandig werken? 
Dan is deze vrijwilligersfunctie wat voor u!

Tijdelijk alleen op oproepbasis

Taken en werkzaamheden

Zelfstandig opnames maken met Panasonic P2 HD camera (AG-HPX171E) met externe microfoon, van concerten, lessen en andere evenementen van het Leerorkest. Het laden van tapes en P2 cards (eventueel na korte instructie) in de Mac via Final Cut Pro X. Optioneel: het interviewen van kinderen, ouders en betrokkenen tijdens evenementen en concerten.

Vrijwilligersprofiel

  • We zoeken een vrijwilliger met ervaring in het maken van opnames met een Panasonic P2 HD camera of een eigen camera van vergelijkbare kwaliteit.
  • We zoeken iemand die mogelijk ook enkele interviewvragen kan stellen, tijdens het filmen, aan kinderen, ouders en betrokkenen.
  • We zoeken iemand die affiniteit heeft met de doelstelling van het Leerorkest en incidenteel kan ondersteunen bij optredens en concerten.
  • Wij zoeken iemand die voor langere tijd betrokken wil zijn bij het Leerorkest.

Het Leerorkest is een lerende organisatie. Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit hoog te houden. Dit vereist het nodige vakmanschap, pedagogische ondersteuning en logistieke begeleiding. Zowel vrijwilligers als professionals delen hun kennis met elkaar zodat zij deze kennis ook weer door kunnen geven. Wij zoeken gericht naar vrijwilligers die betrokken zijn bij de doelstelling van het Leerorkest en samen het Leerorkest laten groeien zodat steeds meer kinderen kennis maken met muziek.
Vanuit het Leerorkest worden onkosten zoals reiskosten en materiaalkosten, die u maakt bij het uitvoeren van uw vrijwilligerswerk, vergoed. Het Leerorkest heeft voor al haar medewerkers en vrijwilligers een ongevallenverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten voor schade of ongevallen tijdens de uitvoering van werkzaamheden voor het Leerorkest. Bent u langer dan een jaar actief dan is het mogelijk om een vaste vrijwilligersvergoeding te ontvangen. Hierbij wordt nadrukkelijk gekeken naar uw inzet en de structurele bijdrage die u levert.

Interesse?

Neem op dinsdag of vrijdag contact op met Esther Mapp, hoofd bedrijfsvoering, St. Leerorkest en Stichting Instrumentenfonds Leerorkest, emapp@leerorkest.nl of tel: 020 6968371.