Chauffeur Instrumentendepot

Chauffeur Instrumentendepot

Bent u op zoek naar een unieke vrijwilligersbaan voor een paar uur per maand?  Een zinvolle tijdsbesteding voor een muzikale organisatie?
Houdt u van auto rijden en flexibele uren?  Bent u niet bang voor wat til- en sjouwwerk? Dan is deze vrijwilligersfunctie wat voor u!

 

Taken en werkzaamheden

  • Het transporteren van muziekinstrumenten van en naar scholen in Amsterdam
  • Het transporteren van muziekinstrumenten van en naar de werkplaats en de opslag.
  • Naast de taken voor het transport, zoeken we ook iemand die eventueel interesse heeft in het uitvoeren van eenvoudige reparatiewerkzaamheden aan de instrumenten.

Vrijwilligersprofiel

  • We zoeken een vrijwilliger die in goede conditie is om de instrumenten zelf in de bus te tillen en op de locatie te verplaatsen. 
  • We zoeken iemand met een dienstverlenende instelling.
  • We zoeken iemand die affiniteit heeft met de doelstelling van het Leerorkest en incidenteel kan ondersteunen bij optredens en concerten.
  • Wij zoeken iemand die voor langere tijd betrokken wil zijn bij het Leerorkest.
  • Bent u ook handig met gereedschap en houtwerk dan kunt u uw chauffeurstaken eventueel afwisselen met eenvoudig reparatiewerk.  

Het Leerorkest is een lerende organisatie. Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit hoog te houden. Dit vereist het nodige vakmanschap, pedagogische ondersteuning en logistieke begeleiding. Zowel vrijwilligers als professionals delen hun kennis met elkaar zodat zij deze kennis ook weer door kunnen geven. Wij zoeken gericht naar vrijwilligers die betrokken zijn bij de doelstelling van het Leerorkest en samen het Leerorkest laten groeien zodat steeds meer kinderen kennis maken met muziek.
Vanuit het Leerorkest worden onkosten zoals reiskosten en materiaalkosten, die u maakt bij het uitvoeren van uw vrijwilligerswerk, vergoed. Het Leerorkest heeft voor al haar medewerkers en vrijwilligers een ongevallenverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten voor schade of ongevallen tijdens de uitvoering van werkzaamheden voor het Leerorkest. Bent u langer dan een jaar actief dan is het mogelijk om een vaste vrijwilligersvergoeding te ontvangen. Hierbij wordt nadrukkelijk gekeken naar uw inzet en de structurele bijdrage die u levert.

Interesse?

Neem op dinsdag of vrijdag contact op met Esther Mapp, hoofd bedrijfsvoering, Stichting Leerorkest en Stichting Instrumentendepot Leerorkest, emapp@leerorkest.nl of telefoon 020-6968371