Filmmonteur m/v

Filmmonteur m/v

Bent u op zoek naar een unieke vrijwilligersbaan voor een paar uur per maand? Een zinvolle tijdsbesteding voor een muzikale organisatie?
Houdt u van het monteren van aansprekende filmpjes voor een groot publiek? Het creatief omgaan met divers materiaal (van HD semiprofessionele kwaliteit tot smartphonefilmpjes)? En houdt u van zelfstandig werken? 
Dan is deze vrijwilligersfunctie wat voor u!

 

Taken en werkzaamheden

Het maken van diverse soorten montages (documentair, educatief, sponsorwerving) voor het Leerorkest met gebruikmaking van het materiaal (van HD semiprofessionele kwaliteit tot smartphonefilmpjes).Kennis van een Apple computer en Final Cut Pro X. Creativiteit voor het zelfstandig maken van montages. De werkzaamheden vinden plaats op kantoor, i.v.m. het gezamenlijke gebruik van één computer, of thuis als daar de nodige hard- en software aanwezig is.

Vrijwilligersprofiel

  • We zoeken een vrijwilliger die kan werken met, in kwaliteit zeer wisselende vergaarbak van, ruw materiaal zoals HD semi pro digitale opnames met en zonder vooropgesteld plan, materiaal van tv of DVD, DV opnames van docenten en ouders, foto’s, iPad- en smartphonefilmpjes.
  • We zoeken iemand die zo mogelijk opname aanwijzingen en/of wensen kan formuleren en meegeven aan degene die gaat filmen/cameramensen. 
  • We zoeken iemand die affiniteit heeft met de doelstelling van het Leerorkest en incidenteel kan ondersteunen bij optredens en concerten.
  • Wij zoeken iemand die voor langere tijd betrokken wil zijn bij het Leerorkest.

Het Leerorkest is een lerende organisatie. Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit hoog te houden. Dit vereist het nodige vakmanschap, pedagogische ondersteuning en logistieke begeleiding. Zowel vrijwilligers als professionals delen hun kennis met elkaar zodat zij deze kennis ook weer door kunnen geven. Wij zoeken gericht naar vrijwilligers die betrokken zijn bij de doelstelling van het Leerorkest en samen het Leerorkest laten groeien zodat steeds meer kinderen kennis maken met muziek.
Vanuit het Leerorkest worden onkosten zoals reiskosten en materiaalkosten, die u maakt bij het uitvoeren van uw vrijwilligerswerk, vergoed. Het Leerorkest heeft voor al haar medewerkers en vrijwilligers een ongevallenverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten voor schade of ongevallen tijdens de uitvoering van werkzaamheden voor het Leerorkest. Bent u langer dan een jaar actief dan is het mogelijk om een vaste vrijwilligersvergoeding te ontvangen. Hierbij wordt nadrukkelijk gekeken naar uw inzet en de structurele bijdrage die u levert.

Interesse?

Neem op dinsdag of vrijdag contact op met Esther Mapp, hoofd bedrijfsvoering, St. Leerorkest en Stichting Instrumentenfonds Leerorkest, emapp@leerorkest.nl of tel: 020 6968371.