​Medewerker Magazijnbeheer Instrumentendepot

Medewerker Magazijnbeheer Instrumentendepot

Bent u op zoek naar een unieke vrijwilligersbaan? Een zinvolle tijdsbesteding voor een muzikale organisatie? Is administratief werk iets voor u? Flexibele uren? En heeft u oog voor details? Dan is deze vrijwilligersfunctie wat voor u!

Taken en werkzaamheden

  • Het netjes en op orde houden van twee magazijnen.
  • Het uitleveren van instrumenten en het innemen van instrumenten.
  • Het administratief verwerken van instrumenten die het magazijn inkomen of verlaten.
  • Het uitvoeren van controles op aanwezigheid van instrumenten.

De werkzaamheden zijn flexibel (in overleg in te plannen het liefst verdeeld over meerdere dagen in de week).

Vrijwilligersprofiel

  • Wij zoeken iemand met ervaring als magazijnmeester of soortgelijke ervaring.
  • We zoeken iemand die affiniteit heeft met de doelstelling van het Instrumentendepot  en incidenteel kan ondersteunen bij optredens en concerten.
  • Wij zoeken iemand die voor langere tijd betrokken wil zijn bij het Instrumentendepot en meerdere dagdelen per week inzetbaar is.

Het Instrumentendepot is een lerende organisatie. Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit hoog te houden. Dit vereist het nodige vakmanschap, pedagogische ondersteuning en logistieke begeleiding. Zowel vrijwilligers als professionals delen hun kennis met elkaar zodat zij deze kennis ook weer door kunnen geven. Wij zoeken gericht naar vrijwilligers die betrokken zijn bij de doelstelling van het Instrumentendepot en samen het Instrumentendepot laten groeien zodat steeds meer kinderen een muziekinstrument kunnen leren bespelen.

Onkosten zoals reiskosten en materiaalkosten die u maakt bij het uitvoeren van uw vrijwilligerswerk worden vergoed. Het Leerorkest waarmee het Instrumentendepot intensief samenwerkt heeft voor al haar medewerkers en vrijwilligers een ongevallenverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten voor schade of ongevallen tijdens de uitvoering van werkzaamheden. Bent u langer dan een jaar actief dan is het mogelijk om een vaste vrijwilligersvergoeding te ontvangen. Hierbij wordt nadrukkelijk gekeken naar uw inzet en de structurele bijdrage die u levert.
 

Interesse?

Neem op dinsdag of vrijdag contact op met Esther Mapp, hoofd bedrijfsvoering, Stichting Leerorkest en Stichting Instrumentendepot Leerorkest, telefoon 020 6968371 of via emapp@leerorkest.nl