Medewerker Onderhoud Instrumentendepot

Medewerker Onderhoud Instrumentendepot m/v

 

Bent u op zoek naar een unieke vrijwilligersbaan? Een zinvolle tijdsbesteding voor een muzikale organisatie? En houdt u van het werken met instrumenten? Flexibele uren? En heeft u oog voor details? Dan is deze vrijwilligersfunctie wat voor u!

Taken en werkzaamheden

 • Het onderhouden van de instrumenten en zorgen voor het magazijnbeheer;
 • Het verrichten van reparaties aan de instrumenten;
 • Het uitbesteden van complexere reparaties aan externe deskundigen;
 • Het uitleveren van instrumenten en het innemen van instrumenten;
 • De werkzaamheden zijn flexibel (in overleg in te plannen).

Vrijwilligersprofiel

 • Wij zoeken iemand met ervaring in het onderhoud of repareren van koper, riet, hout snaarinstrumenten en/of slagwerk of een opleiding in hout- of metaalbewerking. Ook een handige hobbyist die thuis van alles repareert kan reageren op deze functie.
 • We zoeken een vrijwilliger die de instrumenten zodanig beheert dat zoveel mogelijk instrumenten speelbaar zijn.
 • We zoeken iemand met een dienstverlenende en klantgerichte instelling voor de uitgifte van instrumenten.
 • We zoeken iemand die affiniteit heeft met de doelstelling van het Leerorkest en incidenteel kan ondersteunen bij optredens en concerten.
 • Wij zoeken iemand die voor langere tijd betrokken wil zijn bij het Leerorkest.
 • Wij zoeken iemand die minimaal 1 dag per week inzetbaar is.

Het Leerorkest is een lerende organisatie. Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit hoog te houden. Dit vereist het nodige vakmanschap, pedagogische ondersteuning en logistieke begeleiding. Zowel vrijwilligers als professionals delen hun kennis met elkaar zodat zij deze kennis ook weer door kunnen geven. Wij zoeken gericht naar vrijwilligers die betrokken zijn bij de doelstelling van het Leerorkest en samen het Leerorkest laten groeien zodat steeds meer kinderen kennis maken met muziek.

Vanuit het Leerorkest worden onkosten zoals reiskosten en materiaalkosten, die u maakt bij het uitvoeren van uw vrijwilligerswerk, vergoed. Het Leerorkest heeft voor al haar medewerkers en vrijwilligers een ongevallenverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten voor schade of ongevallen tijdens de uitvoering van werkzaamheden voor het Leerorkest. Bent u langer dan een jaar actief dan is het mogelijk om een vaste vrijwilligersvergoeding te ontvangen. Hierbij wordt nadrukkelijk gekeken naar uw inzet en de structurele bijdrage die u levert.
 

Interesse?

Neem op dinsdag of vrijdag contact op met Esther Mapp, hoofd bedrijfsvoering, Stichting Leerorkest en Stichting Instrumentendepot Leerorkest, telefoon 020 6968371 of via emapp@leerorkest.nl

Het Leerorkest zoekt meer vrijwilligers, waaronder Chauffeurs en Administratieve Ondersteuning. Bekijk hier alle vacatures.