Medewerker Receptie & Administratie Instrumentendepot

Medewerker Receptie & Administratie Instrumentendepot

Bent u op zoek naar een unieke vrijwilligersbaan? Een zinvolle tijdsbesteding voor een muzikale organisatie? Is administratief werk iets voor u? Flexibele uren? En heeft u oog voor details? Dan is deze vrijwilligersfunctie wat voor u!

Taken en werkzaamheden

  • Het ontvangen van klanten en leveranciers
  • Het onderhouden van telefonische  contacten met klanten
  • Het administratief verwerken van mutaties in excel
  • Het maken van eenvoudige roosters en controlellijsten
  • Het doen van boodschappen en verzorgen van lunches voor gasten
  • Licht huishoudelijk werk, zoals de keuken schoonhouden

Vrijwilligersprofiel

  • Wij zoeken iemand die ervaring heeft met administratief werk en die kan werken met Outlook Excel en Word.
  • We zoeken iemand die affiniteit heeft met de doelstelling van het Instrumentendepot.
  • Wij zoeken iemand die voor langere tijd betrokken wil zijn bij het Instrumentendepot en voor minimaal 1 dag per week inzetbaar is.

Het Instrumentendepot is een lerende organisatie. Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit hoog te houden. Dit vereist het nodige vakmanschap, pedagogische ondersteuning en logistieke begeleiding. Zowel vrijwilligers als professionals delen hun kennis met elkaar zodat zij deze kennis ook weer door kunnen geven. Wij zoeken gericht naar vrijwilligers die betrokken zijn bij de doelstelling van het Instrumentendepot en samen het Instrumentendepot laten groeien zodat steeds meer kinderen een muziekinstrument kunnen leren bespelen.

Onkosten zoals reiskosten en materiaalkosten die u maakt bij het uitvoeren van uw vrijwilligerswerk worden vergoed. Het Leerorkest waarmee het Instrumentendepot intensief samenwerkt heeft voor al haar medewerkers en vrijwilligers een ongevallenverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten voor schade of ongevallen tijdens de uitvoering van werkzaamheden. Bent u langer dan een jaar actief dan is het mogelijk om een vaste vrijwilligersvergoeding te ontvangen. Hierbij wordt nadrukkelijk gekeken naar uw inzet en de structurele bijdrage die u levert.
 

Interesse?

Neem op dinsdag of vrijdag contact op met Esther Mapp, hoofd bedrijfsvoering, Stichting Leerorkest en Stichting Instrumentendepot Leerorkest, telefoon 020 6968371 of via emapp@leerorkest.nl