Medewerker Relatiebeheer (oproepbasis)

Medewerker Relatiebeheer (oproepbasis)

Bent u op zoek naar een unieke vrijwilligersbaan? 
Een zinvolle tijdsbesteding voor een muzikale organisatie? 
Bent u nauwkeurig in uw werk? Bent u op oproepbasis beschikbaar voor vrijwilligerswerk?
Dan is deze vrijwilligersfunctie wat voor u!
 
Taken en werkzaamheden

Het Leerorkest hecht grote waarde aan haar relaties. Deze moeten op een correcte manier in het relatiesysteem worden ingevoerd zodat deze contacten op een juiste wijze door ons benaderd worden. De werkzaamheden zijn voornamelijk administratief en hebben betrekking op het beheer en onderhoud van het relatiesysteem. Het gaat hierbij om taken zoals het bijwerken van relatiegegevens, het opzoeken van adresgegevens op internet, het nabellen van organisaties en andere administratieve werkzaamheden. Daarnaast vragen wij incidenteel om ondersteuning bij grote mailingen in verband met acties of campagnes.

Vrijwilligersprofiel

  • We zoeken iemand met kennis van Microsoft Office en Excel. 
  • We zoeken iemand die ervaring heeft in het werken met een relatiebeheersysteem (CRM) of administratief systeem. 
  • We zoeken iemand die nauwkeurig werkt en een klantgerichte instelling heeft.  
  • We zoeken iemand met affiniteit voor de doelstelling van het Leerorkest.
  • We zoeken iemand die op oproepbasis beschikbaar is en in drukke periodes een dag per week kan bijspringen. 

 

Het Leerorkest is een lerende organisatie. Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit hoog te houden. Dit vereist het nodige vakmanschap, pedagogische ondersteuning en logistieke begeleiding. Zowel vrijwilligers als professionals delen hun kennis met elkaar zodat zij deze kennis ook weer door kunnen geven. Wij zoeken gericht naar vrijwilligers die betrokken zijn bij de doelstelling van het Leerorkest en samen het Leerorkest laten groeien zodat steeds meer kinderen kennis maken met muziek.
Vanuit het Leerorkest worden onkosten zoals reiskosten en materiaalkosten, die u maakt bij het uitvoeren van uw vrijwilligerswerk, vergoed. Het Leerorkest heeft voor al haar medewerkers en vrijwilligers een ongevallenverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten voor schade of ongevallen tijdens de uitvoering van werkzaamheden voor het Leerorkest. Bent u langer dan een jaar actief dan is het mogelijk om een vaste vrijwilligersvergoeding te ontvangen. Hierbij wordt nadrukkelijk gekeken naar uw inzet en de structurele bijdrage die u levert.

Interesse?

Neem op dinsdag of vrijdag contact op met Esther Mapp, hoofd bedrijfsvoering, St. Leerorkest en Stichting Instrumentenfonds Leerorkest, emapp@leerorkest.nl of tel: 020 6968371.