Communicatie

Maakt uw muziekeducatie-project gebruik van muziekinstrumenten van het Instrumentendepot Leerorkest? Wij zijn graag samen met jullie zichtbaar.

Conform de uitleenovereenkomst draagt u zorg voor vermelding van het Instrumentendepot Leerorkest in uw communicatie-uitingen. Hieronder vindt u daarvoor enkele richtlijnen. Daarnaast besteden wij aandacht aan uw project, o.a. op onze website, om aandacht te vragen voor alle initiatieven in het land en ook ter verantwoording richting onze financiers/sponsors.

Zodra uw muziekproject van start is, ontvangen wij graag van u:

1. Projectomschrijving: een korte tekst voor welk doel de muziekinstrumenten gebruikt worden, waar de instrumenten aan bijdragen, welke scholen en het aantal leerlingen die gebruik maken van de instrumenten.

2. Een (rechtenvrije) foto van het project.

3. Als het project een eigen website of Facebook-pagina heeft, verwijzen wij hier graag naar. Geef ons dan de link.

Conform de uitleenovereenkomst vermeldt u ook de bruikleen van het Instrumentendepot Leerorkest in uw communicatie-uitingen. Dit houdt in:

1. Plaatsing logo Instrumentendepot Leerorkest op uw website en informatiematerialen

2. Vermelding in tekst: ‘Bij [naam project] maken wij gebruik van muziekinstrumenten van het Instrumentendepot Leerorkest.’

3. Optioneel kunt u bijvoorbeeld een Facebook-bericht plaatsen bij de aanvang van het project, met verwijzing naar onze Facebook-pagina @leerorkest #instrumentendepot

Bedankt voor de samenwerking!

Logo Instrumentendepot Leerorkest


N.B. Voor drukwerk kunt u een hoge resolutie-logo opvragen bij pr@leerorkest.nl