Crystal Cable lanceert Future Dream met Leerorkest-actie

Nieuws

In 2019 bestaat het exclusieve audiomerk Crystal Cable 15 jaar en onderneemt het bedrijf een fantastische actie voor het Leerorkest.

Voor dit lustrumjaar heeft Crystal Cable een nieuwe audiokabel gelanceerd, genaamd de Future Dream, met daaraan gekoppeld een internationale fundraising-actie voor de toekomstdroom van het Leerorkest: dat ieder kind de kans krijgt om muziek te maken.

“Muziek is het mooiste wat er is,” zegt Gabi Rijnveld, oprichter van Crystal Cable en zelf musicus (concertpianiste). “Dat wil je delen!”

Over heel 2019 wordt een vast bedrag per verkochte Future Dream-kabel gedoneerd. Ook worden distributeurs, klanten en vrienden werelwijd aangemoedigd om bij te dragen aan de actie. Aan het eind van het jaar wordt het totaalbedrag bekend gemaakt.

De high-end audioproducten van Crystal Cable (kabels, luidsprekers, versterkers) geven luisteraars een pure muziekervaring – alsof je naar een live concert luistert. Alle producten hebben een onderscheidend design, je kunt wel spreken van ‘audio-juwelen’.

Bekijk de actie op de Crystal Cable website:
https://www.crystalcable.com/news/future-dream-fund-raising/