Vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger aan de slag bij het Leerorkest of Instrumentendepot

Het Leerorkest is in de afgelopen jaren flink gegroeid en dat betekent dat extra handen erg welkom zijn. Voor elk talent is er plek in de organisatie.

Dagelijks is er werk aan onderhoud, reparatie en beheer van muziekinstrumenten. Ook zijn we blij met vrijwilligers ter ondersteuning van muzieklessen, muzieknotatie, uitvoeringen, ouderbijeenkomsten, logistiek & vervoer, begeleiding en catering. Daarnaast zoeken we hulp van professionele vertalers, administratieve krachten, marketing & pr-ondersteuners, vormgevers, fotografen, video en (online) media experts.

Heeft u een passie voor muziek en sluit u zich aan bij onze missie om kinderen meer kansen te bieden in het leven? Wilt u zich serieus inzetten voor muziekeducatie? Heeft u regelmatig een paar uur tijd over? Meld u dan bij ons aan. Als vrijwilliger bent u een belangrijke aanwinst voor onze organisatie. Wij bieden u begeleiding en ondersteuning om uw vrijwilligerswerk met plezier en succes uit te kunnen voeren. Wilt u meer weten? Neem contact op met Jurrien Wind, hoofd bedrijfsvoering, via telefoon 020-6968371 of via jwind@leerorkest.nl.

Naar Vrijwilligers verhalen

Naar actuele vacatures vrijwilligers

Naar videoclip: Vrijwilliger bij het Leerorkest