Fotoverslag feest medewerkers in Bijlmer Parktheater

Nieuws

Op 19 november was er een verjaardagsfeest met alle medewerkers, vrijwilligers en intensief betrokkenen in het Bijlmer Parktheater, om te vieren dat het Leerorkest 10 jaar bestaat. Natuurlijk was er taart!

Onder leiding van dirigent Wouter Hakhoff speelde het OSB Leerorkest Zuidoost de sterren van de hemel, en gaf onder andere een uitzinnige uitvoering van het nieuwe stuk ‘Beethoven in de Bijlmer‘ (Beethoven arr. Hakhoff), speciaal voor het 10-jarig bestaan, een geweldig cadeau.

Ook was er de vertoning van de film ‘Better Together’, het Klein Leerorkest uit Amsterdam Zuidoost, op tournee in Barcelona, gemaakt door Lucia Ferron. Deze film is een geweldig voorbeeld van het plezier dat kinderen hebben in samen muziekmaken, én het samenwerken van scholen, ouders, vrijwilligers, docenten, als één team om dit mogelijk te maken. De Leerorkest-basisscholen van het eerste uur, Samenspel en Wereldwijs, hebben daar een onvergetelijke rol in gespeeld.

Bekijk de film Better Together nu vast op Youtube (let op: de film is nu te zien op pc en mac, maar niet op iPhone of tablet).

Met dank aan fotograaf Anneke Thijssen.