Het Groot Leerorkest Concert

Agenda

Op 17 juni zijn wij te gast in Het Concertgebouw voor het Groot Leerorkest Concert!

Vanwege corona kon twee jaar geleden ons lustrumconcert niet doorgaan, maar nu is het zover! Wij kijken allemaal uit naar deze bijzondere gelegenheid. De kinderen zingen en spelen samen met het Nederlands Philharmonisch Orkest en Nieuw Vocaal Amsterdam onder leiding van Boudewijn Jansen. Ook de topsolisten mezzosopraan Tania Kross en harpist Remy van Kesteren doen mee. De presentatie is in handen van Dieuwertje Blok.

Bij het concert wordt ook Leerorkest Nederland gelanceerd. Het Leerorkest is een muzikaal én sociaal project. Een Leerorkest op school of in de wijk geeft ieder kind de kans zich volop te ontwikkelen. Om dat te bereiken werken we samen met veel organisaties in het land. We gaan onze krachten nog meer bundelen in Leerorkest Nederland. Want ieder kind verdient een Leerorkest!

Het concert begint om 15.00 uur en duurt ca. 1 uur. We raden u aan om uiterlijk om 14.45 uur in de zaal plaats te nemen. Toegangsbewijzen worden voor het event per e-mail toegestuurd. Stuur met vragen een mailtje naar pr@leerorkest.nl. 

We vragen u vriendelijk bij de ingang het toegangsbewijs te tonen op print of op mobiel.

In het Groot Leerorkest dat op 17 juni in Het Concertgebouw speelt, doen de leerlingen mee van de naschoolse Leerorkesten uit Amsterdam: Wijktalentorkest Bijlmer, Egoli, Indische Buurt, Klein Leerorkest, Nieuw-West, Noord en de Gen-Z Band. In het koor zingen kinderen van meerdere Amsterdamse Leerorkest-scholen, het Leerkoor uit Zuidoost en andere leerlingen van Nieuw Vocaal Amsterdam.