Help je ons als vrijwilliger op NL DOET dagen?

NieuwsVrijwilligers

Het Leerorkest doet mee aan de landelijke ‘NL DOET’ dagen op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart. Help jij ons deze dagen als vrijwilliger? Samen knappen we een groot aantal muziekinstrumenten op, zodat straks kinderen in heel Nederland er weer op kunnen spelen.

Het Oranje Fonds organiseert in maart weer NL DOET, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Iedereen is uitgenodigd om een dagje de handen uit de mouwen te steken!

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven, ook van het Leerorkest en van het Instrumentendepot Leerorkest. Onder leiding van enkele vaste instrumentreparateurs maken vrijwilligers de instrumenten speelklaar. Ook helpen ze met allerlei andere taken, zoals vervoer, catering en administratie.

Doet u mee als vrijwilliger tijdens NL DOET?

We pakken veel muziekinstrumenten aan, we gaan sorteren, monteren en poetsen, onder begeleiding van de instrumentreparateurs. Iedereen kan helpen. Ook knappen we de werkplaatsen zelf op:

vrijdag 15 maart, bij opslag in Huizen

(o.a. eenvoudig sorteer- en schoonmaakwerk slagwerk, koperblaasinstrumenten en klarinetten)
deze dag is vol, u kunt zich nog wel aanmelden voor zaterdag

Floris Kortie neemt vast een kijkje in het Instrumentendepot!

zaterdag 16 maart, op ateliers Instrumentendepot Amsterdam-Oost:

o.a. muren witten, rolgordijnen ophangen en timmerwerkklusjes

o.a. dwarsfluiten, trompetten en meer koperblaasinstrumenten opknappen

Geef je op via NL Doet

Geïnteresseerd in (vast) vrijwilligerswerk?

Kom kennismaken op het Instrumentendepot! U bent hier van harte welkom. Het jaar rond is de hulp van vrijwilligers onmisbaar om samen muziekeducatie voor zoveel mogelijk kinderen mogelijk te maken. We hebben hulp nodig bij alle activiteiten: van het opknappen van instrumenten, tot het vervoer naar de scholen, de administratie, het bijhouden van de website en nog veel meer.

Word vaste vrijwilliger bij het Leerorkest