Kinderopera De Vuurpijl

AgendaNieuws

Klassiek rondom de Klas viert lustrum met 120 kinderen op het podium.

Klassiek rondom de Klas (Indische Buurt, Amsterdam-Oost) werkt nauw samen met het Leerorkest voor de naschoolse muzieklessen en de ontwikkeling van activiteiten op muzikaal én sociaal vlak. De instrumenten worden ter beschikking gesteld door het Instrumentendepot Leerorkest.

Klassiek rondom de Klas bestaat vijf jaar en viert deze mijlpaal met een kinderopera! Bij deze lustrumopera staan maar liefst 120 kinderen op het podium onder leiding van dirigent Michael Hesselink en regisseur Shanna Chatterjee. De opera wordt uitgevoerd door de kinderen van Klassiek rondom de Klas, begeleid door hun muziekdocenten en musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest. Maar zij doen het niet alleen: aan deze grote productie doen ook mee het Klein Leerorkest uit Zuidoost, het Pakhuis Kinderkoor en het ouderkoor van Klassiek rondom de Klas.

Datum: vrijdag 23 juni, twee uitvoeringen van kinderopera De Vuurpijl, aanvang om 17.00 uur en om 19.00 uur. Locatie: NedPhO-koepel, Obiplein, Indische Buurt, Amsterdam-Oost. Vragen kunt u mailen aan pr@leerorkest.nl.

Meer over kinderopera De Vuurpijl van Klassiek rondom de Klas