Kinderopera Doe normáál Driss in NedPhO-Koepel

NieuwsPersbericht

Klassiek rondom de Klas genomineerd voor Paul van Vliet Award!

Bijna honderd kinderen uit de Indische buurt, Amsterdam-Oost, treden dinsdag 10 november 2015 op in de NedPhO-koepel met de Kinderopera Doe normáál Driss, speciaal voor hen geschreven door componist Kees Olthuis. De kinderen uit het orkest en koor van Klassiek rondom de Klas spelen en zingen dan samen met musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest.

Toegang is gratis voor kinderen! Per volwassene wordt vriendelijk een eigen bijdrage gevraagd (ter plaatse te doneren). Plaatsen reserveren kan op Klassiek rondom de klas

Eerder deze maand werd Klassiek rondom de Klas genomineerd voor de Paul van Vliet Award, een initiatief van UNICEF, bedoeld voor Nederlandse organisaties die zich op een bijzondere manier inzetten voor kinderen. Morgen wordt de winnaar bekendgemaakt!

Klassiek rondom de Klas is een burgerinitiatief dat gratis klassieke muzieklessen organiseert als naschoolse activiteit voor kinderen uit de Indische buurt in Amsterdam-Oost. Zij doen dit in nauwe samenwerking met basisscholen en het Leerorkest dat muziekeducatie op basisscholen verzorgt.

Bekijk bijgaand persbericht voor alle details.

Klik hier voor meer informatie over Klassiek rondom de Klas