Leerorkest speelt met Landfill Harmonic

NieuwsPersbericht

Persbericht – Op 17 april om 20.00 uur speelt het Landfill Harmonic samen met het Leerorkest! Het Landfill Harmonic werd wereldwijd razend populair met hun youtube filmje: the world send us garbage, we send back music.

Kinderen die wonen op een vuilnisbelt gaan spelen op instrumenten gemaakt van afval. Ze raken geïnspireerd door muziek en inspireren nu de wereld. Heel bijzonder dat ze op 17 april samen spelen met het Leerorkest. Meld je aan via info@leerorkest.nl en laat je ook raken door dit orkest!

Landfill Harmonic
Hoe ziet je toekomst eruit als je in een krottenwijk woont, die gebouwd is op een vuilnisbelt in Cateura, Paraguay? Hoe kan muziek daar verandering in brengen? “My life would be pointless without music”, zegt één van de meisjes uit het you tube filmpje. Bekijk het filmpje via de link en raak ook geïnspireerd.

Het concert op woensdag 17 april om 20.00 in Amsterdam Zuidoost
Op 17 april speelt het Landfill Harmonic samen met het OSB Leerorkest. Tieners uit Amsterdam Zuidoost spelen samen met tieners uit Cateura, Paraguay. Het concert start om 20.00 uur op een locatie in Amsterdam Zuidoost. Meld je aan via info@ leerorkest.nl en je krijgt binnenkort de routebeschrijving via de mail.

In gesprek met Favio Chaves, Hella en Freek de Jonge en Noraly Beyer
Na het concert praten we samen met de directeur van het Landfill Harmonic, Hella en Freek de Jonge en Noraly Beyer over de kansen van kunst en cultuur in moeilijke tijden. Het is de bedoeling dat iedereen die dat wil meepraat. Wij kijken ernaar uit!

Download hier het persbericht