Leerorkest viert feest met 50 jaar Van Gogh Museum

AgendaNederlandNieuws

Op vrijdag 2 juni bestaat het Van Gogh Museum 50 jaar. Daarom is het feest op het Museumplein in Amsterdam.

De hele middag zijn er inspirerende activiteiten, workshops en straattheater-voorstellingen. Vanaf 15.15 uur geeft het Leerorkest een optreden. Kom je ook?

Sun Flower Art Festival: een inspirerend verjaardagsfeest:

Het Van Gogh Museum organiseert op vrijdag 2 juni vanaf 13 uur een programma vol inspirerende activiteiten voor jong en oud. Op het Museumplein staat een open tent en er komen verschillende workshopplekken. Het thema is ‘inspiratie voor iedereen’. Daar hoort het Leerorkest ook bij!

Het Leerorkest-optreden wordt uitgevoerd door een van de naschoolse Leerorkesten uit de stad: het Wijktalentorkest Nieuw-West. De groep leerlingen geeft een concert samen met hun muziekdocenten onder leiding van een dirigent.

Voor de kinderen is het een geweldige ervaring om deel uit te maken van dit feestelijke programma in het hart van Amsterdam.

Schilder je eigen zonnebloem, maak een zeefafdruk, versier je fiets met bloemen en geniet de hele middag van muziek en theater. Deelname is gratis. Iedereen is welkom!

Bekijk het programma op: https://www.vangoghmuseum.nl/nl/bezoek/agenda-en-activiteiten/50-jaar-inspiratie/feest-op-het-museumplein