Live lustrum opening!

AgendaNieuws

Feestelijk programma vanuit Het Concertgebouw voor 15 jaar Leerorkest, met topmusici en prominenten.

UITZENDING GEMIST? De lustrumopening blijft te zien via Youtube.com/Concertgebouw

Lieve mensen,

Het Leerorkest bestaat 15 jaar, een mijlpaal. Samen met u willen we dit lustrumjaar op een mooie en feestelijke manier openen. We hadden voor u op 17 juni een groot lustrumconcert in petto, in Het Concertgebouw, dat helaas vanwege de coronamaatregelen is uitgesteld naar volgend jaar.

Samen met de enorm betrokken musici, onze cultuureducatiepartners en prominenten hebben we ondanks de coronabeperkingen toch een heel bijzonder programma kunnen samenstellen, dat u op woensdag 17 juni van 16:00 uur tot 16.30 uur kunt meemaken via een livestream!

Naast uitzonderlijke optredens van operazangeres Tania Kross en harpist Remy van Kesteren, met musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest, zijn we heel trots op de bijdragen van onder meer Ingrid van Engelshoven, Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, en Marjolein Moorman, wethouder van Amsterdam voor onderwijs.

Aan het einde maakt u samen met ons een spraakmakende ‘Grande Finale’ mee, waarin dankzij speciale opnames, alle musici en de kinderen verenigd zijn, in een groots lustrumlied! Freek de Jonge schreef speciaal voor ons de tekst. Bekijk hier het programma

Samen realiseren we ons doel: dat kinderen sterker en gelukkiger worden door muziek, en dat ieder kind mee kan doen.

We hopen dat u mee kijkt!

Hartelijke groet,

Marco de Souza
directeur-bestuurder / oprichter Leerorkest

Met dank aan!

P.S. Zie ook programma en informatie Leerorkest 15 jaar