Meer muziek voor Martinusschool en Cadenza Twello

Nieuws

Door een samenwerking tussen muziekvereniging Cadenza Twello en basisschool De Martinus krijgen alle 380 leerlingen drie jaar lang structureel muziekles in en buiten de klas. Het Instrumentendepot Leerorkest draagt bij met blaasinstrumenten.

We delen graag dit leuke bericht van muziekvereniging Cadenza Twello

De muziekvereniging en basisschool hebben samen subsidie van het landelijke Fonds voor Cultuurparticipatie aangevraagd én gekregen.  Alle groepen krijgen de komende drie jaar lang allerlei soorten muziekles, op maat per klas. Dit allemaal om muziek structureel terug in de klas te brengen.

Er is ook veel aandacht voor samenspelen in de (orkest)klassen, want wat is er nu leuker dan samen muziek maken? Voor de middenbouw wordt er een blazersklas gevormd, zij sluiten jaarlijks af met een groots concert. De instrumenten van de blazersklas komen onder andere van het Instrumentendepot Leerorkest.

Het houdt niet op bij lessen onder schooltijd, als leerlingen enthousiast zijn geworden en meer muziek willen blijven maken kunnen zij ook naschools terecht bij Cadenza.

Wil je meer weten? Neem contact op via http://www.cadenzatwello.nl/