Met Mosman in Het Concertgebouw

AgendaNieuws

OSB Leerorkest ZO doet mee aan uitwisseling en masterclass in Het Concertgebouw

Op Tweede Paasdag, maandag 17 april, deed het OSB Leerorkest Zuidoost mee aan een internationale uitwisseling van jeugdorkesten in Het Concertgebouw. Speciale gasten zijn Mosman Concert Band, Mosman Swing Big Band en Mosman Choir uit Australie.

Bekijk het verslag op https://osb-leerorkest-zo.blogspot.nl/

Het OSB Leerorkest krijgt in de Grote Zaal een masterclass van Jan van der Roost en Colin Touchin. Na 20 minuten voorspelen werken zij met de leerlingen verder aan hun stukken. De leerlingen zijn de hele dag in Het Concertgebouw welkom om te leren van de masterclasses van de andere jeugdorkesten. Aan dit ‘Amsterdam Festival’ doen mee de Mosman Concert Band, Mosman Swing Big Band, Mosman Choir (alle drie uit Australie), het Blaasensemble St. Jan Kilder en het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest (NJFO).

Concertgebouw Grote Zaal
09.00 – 10.00    Mosman Concert Band
10.00 – 11.00    OSB Leerorkest
11.00 – 12.00    NJFO
12.00 – 13.00    Lunch

Concertgebouw Kleine Zaal
13.00 – 14.00    Mosman Swing Big band
14.00 – 15.00    Blaasensemble St Jan Kilder
15.00 – 16.00    Mosman Choir

Ouders en belangstellenden zijn van harte welkom. Wilt u de masterclass in Het Concertgebouw bijwonen? Stuur een mailtje naar pr@leerorkest.nl.

Benefiet in de Westerkerk

De muziekgroepen van Mosman High School vinden het fantastisch waar het Leerorkest voor staat en geven daarom ’s avonds om 17.30 uur een benefietconcert in de Westerkerk, waarbij zij ook een cheque zullen overhandigen.