Nieuw hoofd educatie: Jacco Minnaard

InterviewNieuws

Het Leerorkest heeft vanaf 1 juli een nieuwe hoofd educatie: Jacco Minnaard.

De afgelopen jaren werkte Jacco bij het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest. Hier gaf hij vorm aan de educatieve projecten voor primair en voortgezet onderwijs. Jacco studeerde aan de Hogeschool Utrecht (Creatieve Therapie Muziek) en aan het Conservatorium van Amsterdam (Schoolmuziek) en koos in 2006 definitief voor de muziekeducatie.

Jacco vertelt. “Van kinds af aan maak ik muziek, als amateur op verschillende instrumenten, als muziektherapeut met diverse doelgroepen en als muziekdocent met alle leeftijden. Voor mij is muziek voedsel voor de ziel, mijn manier van uitdrukken en een verrijking van het leven. Dat gun ik iedereen en daarom past het Leerorkest en Muziekcentrum Zuidoost zo bij mij. Ik zie ernaar uit samen te werken met alle professionele muziekdocenten en teamleden om het Leerorkest en alle activiteiten van Muziekcentrum Zuidoost door te ontwikkelen en nog meer te verfijnen. Daarbij neem ik al mijn opgebouwde expertise, opgedaan bij de professionele orkesten en organisatie van het NedPhO|NKO, mee.”

Aangenaam kennis te maken, Jacco! We hebben veel vertrouwen in de komende tijd met jou aan het hoofd van het educatieteam.