Nieuwjaarsconcert Leerorkest en Jong JOC

AgendaNieuws

Met veel plezier nodigen wij u uit voor een bijzonder nieuwjaarsconcert van het Leerorkest samen met Jong JOC: de aanstormende musici van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw!

We organiseren dit nieuwjaarsconcert voor de ouders van de kinderen en belangstellenden. We heten u van harte welkom bij dit feest van samen muziek maken.

Het nieuwjaarsconcert is op dinsdag 31 januari 2023, vanaf 15.15 uur. Het podium is de gymzaal van basisschool Samenspel. Daar bruisen de kinderen samen met Jong JOC het nieuwe jaar in, vol verwondering! Het Klein Leerorkest speelt onder leiding van dirigent Rolf Hoogenberg. Dit naschoolse orkest telt 50 talentjes van de basisscholen Samenspel, Wereldwijs en andere scholen uit de buurt.

Jong JOC bestaat uit kinderen tussen de 12 en 18 jaar en ze spelen stukken van onder andere Ray Charles en Benjamin Herman onder leiding van Maartje Meijer. En natuurlijk spelen KLO en Jong JOC ook samen!

De inloop is om 15.15 uur, aanvang concert 15.30 uur (in de gymzaal) en aansluitend om 16.30 uur een borrel & hapje (in de aula). We zijn te gast op basisschool Samenspel, Kantershof 636.

De organisatie is in handen van het Leerorkest & Muziekcentrum Zuidoost. Het Klein Leerorkest is een van onze naschoolse Wijktalentorkesten uit Zuidoost. U kunt zich aanmelden bij pr@leerorkest.nl