Optreden Leerorkest in Villa Arena 

Agenda

Op vrijdag 16 december treedt het Leerorkest uit Zuidoost op in Villa Arena! Maar liefst 26 kinderen uit de buurt doen mee aan het concert. Zij spelen als symfonieorkest, onder leiding van een dirigent.

De basisschoolkinderen, in de leeftijd van 7 tot 12 jaar, spelen viool, cello, klarinet, trompet en slagwerk. Dit zijn de leerlingen van Wijktalentorkest Bijlmer, ze oefenen elke week op vrijdagmiddag op Muziekcentrum Zuidoost en krijgen les van professionele musici. Het Leerorkest speelt een vrolijk programma van Jingle Bells Rock tot SuperSamba voor alle winkelcentrumbezoekers.

Leerorkest concert op vrijdag 16 december 2022, van 16.15 uur tot 16.40 uur, in de centrale hal op de begane grond (bij de grote kerstboom). Publiek is van harte welkom!

Zie ook https://www.villaarena.nl/optreden-leerorkest-in-villa-arena/

Villa Arena en het Leerorkest hebben een speciale relatie: op de derde etage van het woonwinkelcentrum is een harpatelier ingericht. Vrijwilligers zetten hier harpen in elkaar die worden uitgeleend aan scholen voor muziekonderwijs. Het gaat om de bijzondere Harp-E, een elektroakoestische variant, die als zelfbouwpakket wordt aangeleverd. De vrijwilligers gaan maar liefst 300 harpen bouwen voor het Leerorkest.