Rockband There There op het Instrumentendepot

Op zaterdag 7 april was indie rockband There There uit Breda op bezoek bij het Instrumentendepot! Ze waren niet zo maar te gast, zij brachten een donatie van nieuwe muziekinstrumenten mee naar aanleiding van de December Tapes-actie afgelopen december.

December Tapes staat voor een samenwerkingsverband van singer-songwriters, rock- en popartiesten uit de regio Breda. Tom Prevoo en de bandleden van There There zijn de initiatiefnemers. De derde editie van December Tapes vond plaats op 9 december 2017 in Grand Theatre Breda. Net als voorgaande jaren werd geld opgehaald voor een goed doel door toegangskaarten te verkopen.

Ieder kind zou de kans moeten krijgen om te ontdekken hoe leuk en magisch het is om een instrument te leren bespelen en samen muziek te maken. December Tapes stimuleert dit heel graag en heeft daarom de hele opbrengst van deze editie aan het Instrumentendepot van het Leerorkest geschonken.

De opbrengst van December Tapes is besteed aan nieuwe muziekinstrumenten die via het Instrumentendepot uitgeleend zullen worden aan kinderen in Nederland. Op 7 april kwamen de leden van There There (Joep Gudde, Tom Gudde, Jorie Slagmolen en Ramon van Gils) en Tom Prevoo de donatie persoonlijk brengen en namen een kijkje in de ateliers van het Instrumentendepot.

We willen iedereen die aan December Tapes heeft bijgedragen of is komen luisteren naar het concert nogmaals geweldig bedanken voor deze super actie voor het Instrumentendepot! Hopelijk gaan de kinderen en jongeren die op de nieuwe gitaren, slagwerk-collectie en djembé gaan spelen ook zoveel plezier aan muziek beleven.