Rotterdamse studenten organiseren benefietconcert

DonateursNieuws

“Down the Riffs”: Een avond vol Hardrock en Hart voor Muziek in Rotterdam

Op een koude woensdagavond in december transformeerde café De Zondebok & ’t Zwarte Schaap, gelegen in de cultureel bruisende Witte de Withstraat van Rotterdam, in een podium voor passie en muziek. Het benefietconcert “Down the Riffs”, georganiseerd door vier studenten van de Willem de Kooning Academie, liet de muren trillen op de ritmes van hardrock, metal en grunge.

Sisto, Mathijs, Emma en Ticho, allemaal studenten van de Leisure & Events Management opleiding, bundelden hun krachten en passie om dit unieke evenement tot leven te brengen. De opbrengsten van het benefiet concert, meer dan €700,-, gingen voor bijna de helft naar Stichting Leerorkest Nederland. Een fantastisch initiatief van de jonge creatievelingen.

De avond stond in het teken van muzikaal talent, variërend van jonge enthousiastelingen tot ervaren rockers. Drie bands, Fatigue, Zink en Vermin, namen het publiek mee op een muzikale reis vol energie en emotie. Ticho opende de avond met een hartverwarmende speech, gevolgd door Oskar van het Leerorkest die de missie en het belang van de stichting onderstreepte.

“Down the Riffs” was meer dan een concert; het was een viering van gemeenschap, muziek en de kracht van jong talent. Hartelijk dank aan Emma, Ticho, Sisto en Mathijs die deze avond samen mogelijk maakten.