VIP Benefietdiner Leerorkest

AgendaDonateursNieuws

Reserveer uw VIP kaarten voor concert én diner en steun ’t Instrumentendepot!

Met veel plezier brengen wij een heel bijzondere voorstelling én VIP Benefietdiner van het Leerorkest onder uw aandacht op vrijdag 29 juni in het CEC-gebouw op de Bijlmerdreef in Amsterdam Zuidoost.

Maar liefst 300 basisschoolleerlingen doen mee aan De Nachtegaal van de Bijlmer, een voorstelling geschreven door Parool-journalist Patrick Meershoek. Bekende artiesten, waaronder mezzosopraan Tania Kross, Dieuwertje Blok, cabaretière Jetty Mathurin en musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest begeleiden de kinderen. NPO Radio 4 doet verslag en maakt de opbrengst bekend van Klassiek Geeft, de grote inzamelactie voor het Instrumentendepot Leerorkest. Kortom, een groot muziekfeest!

Als VIP-gast geniet u aansluitend aan het concert van een werelds dinerbuffet met heerlijke gerechten uit de Bijlmer, in goed gezelschap van musici en artiesten die net als u het Leerorkest een warm hart toedragen. Teneinde bij te dragen aan het succes van dit concert, vragen wij een VIP-bijdrage van € 100 per persoon. De opbrengst is bestemd voor het Instrumentendepot van het Leerorkest, voor onderhoud en reparatie van de muziekinstrumenten, zodat kinderen muziek kunnen blijven maken.

Daarnaast bent u als VIP-gast ook van harte welkom bij de speciale ontvangst exclusief voor genodigden vanaf 15:00 uur. Er is een officieel welkomstwoord om 15.30 uur door de wethouder. De voorstelling begint om 16:00 uur en duurt tot ongeveer 17:00 uur. Na het concert bent u welkom in de naastgelegen zaal waar een drankje  voor u klaar staat en het VIP Benefietdiner plaatsvindt.

Wat hoort er bij het VIP Benefietdiner Leerorkest?

  • Speciale voorontvangst voor genodigden, inloop vanaf 15:00 uur
  • VIP plaatsen voorstelling De Nachtegaal van de Bijlmer (16:00 – 17:00 uur)
  • Direct na afloop drankjes en wereldbuffet met heerlijke gerechten uit de Bijlmer (17:00 – 19:00 uur)
  • In gezelschap van musici en artiesten die ook het Leerorkest een warm hart toedragen
  • U steunt het landelijke Instrumentendepot van het Leerorkest voor de uitleen van muziekinstrumenten aan kinderen

Komt u ook?

Aanmelden is eenvoudig, stuurt u svp een mail met uw naam en aantal personen aan mmeijerink@leerorkest.nl. Uiteraard ontvangt u een donatie-bevestiging voor uw administratie.

Hopelijk tot 29 juni!